Nordjyskedating.dk skrev i marts 2006:

Succesfuld skovturPå naturtur med Peter A. Larsen fra NaturturistSøndag eftermiddag trodsede 15 standhaftige brugere fra Nordjyskedating.dk det uforudsigelige forårsvejr, og mødte op ved Rold Storkro til det der skulle blive en dejlig gåtur i skoven. Vores guide Peter Larsen førte kyndigt brugerne rundt blandt troldeskove og kilder, og krydrede det hele med sjove lokale anekdoter. Vi undgik samtidig regnvejr, haglvejr og snevejr og kom sikkert i mål efter hele 3 timers vandring i skoven og bakkerne.

Brugernes kommentarer:
- Mange tak til Nordjyskedating, for et kanon godt initiativ til en rigtig dejlig og hyggelig (og motionsgivende) eftermiddag i Rebild bakker. Jeg nød virkelig både at mødes med andre fra NJD, at få god motion, og en masse spændende information om området vi vandrede gennem. Rigtig godt gået, fortsæt endelig, og håber mange flere vil støtte op om kommende arrangementer, det fortjener I virkelig.

- Super flot arrangement i Rold/ Rebild skov. Må sige, at jeg fik meget ud af det, selv om jeg var lidt skeptisk til at lægge ud med. Peter var jo også helt formidabel til at fortælle meget, som man normalt ikke lige går og tænker på, også uden at det blev for meget af det gode.

Til Naturturist's serviceside